Inscriere gratuita

arhitecti, proiectanti, constructori si tamplari
Organizatorii si partenerii conferintelor EURO-Constructii & EURO-Fereastra ofera:
- 150 de invitatii ce permit ACCESUL GRATUIT pentru un reprezentant al firmelor specializate in arhitectura, proiectare, antreprenoriat sau executie de constructii;
- 125 de invitatii ce permit ACCESUL GRATUIT pentru un reprezentant al companiilor producatoare de tamplarie din PVC, aluminiu, lemn stratificat, pereti cortina / fatade sau geam termoizolant.

Nota: oferta speciala valabila pana la data de 30 septembrie 2020

Va rugam sa completati si sa transmiteti formularul de participare de mai jos (atribuirea invitatiilor se efectueaza in limita locurilor disponibile si in functie de data receptionarii inscrierii):

Datele primite vor fi utilizate pentru informarea dumneavoastra cu privire la conditiile participarii la evenimentele organizate de catre societatea noastra. Prelucrarea se face prin mijloace automate si neautomate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor personale conform legii nr 677/2001.

security image

PARTENERI INSTITUTIONALI

OAR
CIROM
AICPS
FPSC
ADUC
CNI
ARACO
RGBC
CTDS
PPTT
AHK
PSC
APIVMR
ROENEF
OER
OAER
ROMEPS
PRO-NZEB
AAECR
mfe
ECONET
BPIE
APMCR
UAUIM
UTCB
SIEAR
ASI
AIIR
AIVR
ARCA
PREFBETON
PROBCA
CSOC
FGS

ORGANIZATORI

Agenda
FEREASTRA
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@agendaconstructiilor.ro
© Copyright 2007-2024 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.
Click aici pentru revocare consimțământ Cookie