NOU! Conferintele EURO-Constructii si EURO-Fereastra isi deschid portile la 15 mai

In calitate de organizatori, publicatiile specializate Agenda Constructiilor si Fereastra isi invita partenerii - si nu numai - sa participe la Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) si Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editie aniversara - respectiv a zecea), ce vor avea loc in Bucuresti, la data de 15 mai 2018. Ca de obicei, evenimentele se vor finaliza cu o festivitate de premiere (intr-un cadru festiv), aflata la editia a cincea, care constituie un prilej potrivit pentru decernarea Trofeelor EURO-Constructii 2018 si EURO-Fereastra 2018, respectiv pentru acordarea unor Diplome de Excelenta - Award of Excellence, ca un semn de recunoastere a excelentei in afaceri de care dau dovada managerii companiilor active pe piata de constructii, in domeniul tamplariei termoizolante si in sectoarele conexe.

In cadrul conferintelor vor fi abordate noi teme referitoare la perspectivele pietei de constructii si sectorului de tamplarie din Romania /UE, in contextul necesitatii alinierii la standardele europene referitoare la eficienta energetica, respectiv dezvoltarea durabila, precum si pentru implementarea cu acuratete a aquis-ului comunitar, mai ales in contextul schimbarii paradigmei legislative pe plan autohton. De asemenea, vor fi prezentate tendintele actuale si potentiale la nivel intern /international si principalele directii de actiune pana in anul 2021. Printre conferentiari se vor afla oficiali ai administratiilor centrale si locale, reprezentanti ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum si ai principalelor asociatii /patronate din constructii, instalatii si arhitectura. Conform estimarilor actuale, auditoriul va reuni minimum 450 de invitati, reprezentand factori de decizie din partea autoritatilor si companiilor importante din domeniu.

Un punct de interes la EURO-Fereastra 2018 va fi, de altfel, noul ghid de instalare (montaj) a ferestrelor si usilor de exterior - proiectarea si punerea in practica a operatiunilor de montaj al ansamblurilor de ferestre/usi  in structura constructiilor noi si a celor reabilitate, elaborat de prestigiosul institut german IFT Rosenheim. Reprezentand o aparitie in premiera pe piata autohtona, editia in limba romana a ghidului de instalare corecta a ferestrelor si usilor pietonale este actualizata cu noile standarde valabile la nivel european si international. Astfel, ghidul de montaj, elaborat de IFT Rosenheim si distribuit exclusiv in Romania si Republica Moldova de revista Fereastra, include explicatii detaliate si comentarii specializate, referinte la norme tehnice, formule, calcule, tabele si desene tehnice etc.

Manifestarile din data de 15 mai 2018 vor avea loc sub egida parteneriatelor cu Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim - Germania, Interconnection Consulting Group - Austria (companie de cercetare si consultanta) si Buildings Performance Institute Europe (BPIE) - Belgia.

De asemenea, conferintele beneficiaza de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate nationale din industria constructiilor.

Trofeul EURO-Constructii 2018 va fi decernat in cadrul a patru sectiuni de premiere, urmand a fi distinse cele mai importante companii care s-au remarcat in domeniile: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR si marci de incredere - Reliable Brands.

Trofeul EURO-Fereastra 2018 va fi decernat in cadrul a cinci sectiuni de premiere: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR, Reliable Brands si top producatori.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!

PARTENERI INSTITUTIONALI

OAR
CIROM
AICPS
FPSC
ADUC
CNI
ARACO
RGBC
CTDS
PPTT
AHK
PSC
APIVMR
ROENEF
OER
OAER
ROMEPS
PRO-NZEB
AAECR
mfe
ECONET
BPIE
APMCR
UAUIM
UTCB
SIEAR
ASI
AIIR
AIVR
ARCA
PREFBETON
PROBCA
CSOC
FGS

ORGANIZATORI

Agenda
FEREASTRA
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@euroconferinte.ro
© Copyright 2007-2022 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.
Click aici pentru revocare consimțământ Cookie