NOU! Teme de interes, prezentate la EURO-Constructii 2018

In calitate de organizatori, publicatiile specializate Agenda Constructiilor si Fereastra isi invita partenerii - si nu numai - sa participe la Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) si Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editie aniversara - respectiv a zecea), ce vor avea loc in Bucuresti, la data de 15 mai 2018.

In cadrul conferintelor vor fi abordate noi teme referitoare la perspectivele pietei de constructii si sectorului de tamplarie din Romania /UE, in contextul necesitatii alinierii la standardele europene referitoare la eficienta energetica, respectiv dezvoltarea durabila, precum si pentru implementarea cu acuratete a aquis-ului comunitar, mai ales in contextul schimbarii paradigmei legislative pe plan autohton. De asemenea, vor fi prezentate tendintele actuale si potentiale la nivel intern /international si principalele directii de actiune pana in anul 2021. Printre conferentiari se vor afla oficiali ai administratiilor centrale si locale, reprezentanti ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum si ai principalelor asociatii /patronate din constructii, instalatii si arhitectura. Conform estimarilor actuale, auditoriul va reuni minimum 450 de invitati, reprezentand factori de decizie din partea autoritatilor si companiilor importante din domeniu.

La EURO-Constructii 2018, pana in prezent si-a confirmat participarea, ca speaker, Bogdan Funieru, Managing Director al Neomar Consulting, care va vorbi despre situatia actuala si perspectivele pietei de constructii si despre evolutia principalelor segmente ale domeniului productiei si comercializarii de materiale de constructii din Romania. De asemenea, in plenul ambelor conferinte, vor sustine prelegeri despre fiscalitate Eugen-Dragos Doros, director de departament in cadrul KPMG Tax si Gabriel Biris, partener fondator al Biris Goran SPARL, fost secretar de stat si coordonator al Departamentului de Legislatie Fiscala din Ministerul Finantelor Publice, care se va referi la noile modificari in domeniul fiscal cu impact pe piata constructiilor. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!

PARTENERI INSTITUTIONALI

OAR
CIROM
AICPS
FPSC
ADUC
CNI
ARACO
RGBC
CTDS
PPTT
AHK
PSC
APIVMR
ROENEF
OER
OAER
ROMEPS
PRO-NZEB
AAECR
mfe
ECONET
BPIE
APMCR
UAUIM
UTCB
SIEAR
ASI
AIIR
AIVR
ARCA
PREFBETON
PROBCA
CSOC
FGS

ORGANIZATORI

Agenda
FEREASTRA
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@agendaconstructiilor.ro
© Copyright 2007-2024 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.
Click aici pentru revocare consimțământ Cookie