Piata imobiliara din Romania ofera numeroase oportunitati de dezvoltare

Silviu Pop, Head of Research in cadrul Colliers International, prezinta in plenul conferintelor EURO-Constructii si EURO-Fereastra 2019 o tema de un larg interes, cu privire la implicatiile pe care performantele economice din Romania le au asupra pietei imobiliare – si nu numai, de a carei dezvoltare depinde in mare masura dinamica intregului domeniu al constructiilor.
Prezent in premiera in calitate de speaker la EURO-Constructii si EURO-Fereastra, Silviu Pop va sustine, in consecinta, prezentarea intitulata „Romania, much more than meets the eye - Strong upside room for economy and real estate”.
„Tema principala a expunerii este ca eventualele riscuri pe termen scurt pot aparea mai mult pe radarul investitorilor in aceasta perioada (nu doar in domeniul imobiliarelor), insa performantele istorice ale Romaniei sunt uluitoare. Din diverse perspective, economia Romaniei a inregistrat printre cele mai bune rezultate (daca nu cele mai bune) din Uniunea Europeana. Si, avand in vedere avantajele inca existente si potentialul de crestere neexploatat, exista motive pentru asteptari foarte optimiste si pentru urmatoarele decenii. In acest context, fiecare sector imobiliar din Romania ofera oportunitati specifice”, a subliniat expertul Colliers International.

PARTENERI INSTITUTIONALI

OAR
CIROM
AICPS
FPSC
ADUC
CNI
ARACO
RGBC
CTDS
PPTT
AHK
PSC
APIVMR
ROENEF
OER
OAER
ROMEPS
PRO-NZEB
AAECR
mfe
ECONET
BPIE
APMCR
UAUIM
UTCB
SIEAR
ASI
AIIR
AIVR
ARCA
PREFBETON
PROBCA
CSOC
FGS

ORGANIZATORI

Agenda
FEREASTRA
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@agendaconstructiilor.ro
© Copyright 2007-2024 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.
Click aici pentru revocare consimțământ Cookie