Știri EURO-Construcții

Piata imobiliara din Romania ofera numeroase oportunitati de dezvoltare

Silviu Pop, Head of Research in cadrul Colliers International, prezinta in plenul conferintelor EURO-Constructii si EURO-Fereastra 2019 o tema de un larg interes, cu privire la implicatiile pe care performantele economice din Romania le au asupra pietei imobiliare – si nu numai, de a carei dezvoltare depinde in mare masura dinamica intregului domeniu al constructiilor.
Prezent in premiera in calitate de speaker la EURO-Constructii si EURO-Fereastra, Silviu Pop va sustine, in consecinta, prezentarea intitulata „Romania, much more than meets the eye - Strong upside room for economy and real estate”.
„Tema principala a expunerii este ca eventualele riscuri pe termen scurt pot aparea mai mult pe radarul investitorilor in aceasta perioada (nu doar in domeniul imobiliarelor), insa performantele istorice ale Romaniei sunt uluitoare. Din diverse perspective, economia Romaniei a inregistrat printre cele mai bune rezultate (daca nu cele mai bune) din Uniunea Europeana. Si, avand in vedere avantajele inca existente si potentialul de crestere neexploatat, exista motive pentru asteptari foarte optimiste si pentru urmatoarele decenii. In acest context, fiecare sector imobiliar din Romania ofera oportunitati specifice”, a subliniat expertul Colliers International.

Organizatori

Agenda
FEREASTRA

Parteneri instituționali

APMCR
CIROM
mfe
AIVR
ECONET
ANMAR
ADUC
SIEAR
RGBC
BPIE
AAECR
AHK
ARACO
PPTT
PSC
ARIK
OAR
UAUIM
AICPS
ASI
AIIR
UTCB
CTDS
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@euroconferinte.ro
© Copyright 2007-2019 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.