NOU! Montajul ferestrelor - subiect central la EURO-Fereastra 2018

Unul din cele mai interesante subiecte ce vor fi dezbatute cu ocazia derularii lucrarilor Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editia a zecea), ce au loc la data de 15 mai a.c., in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel - Bucuresti, va fi reprezentat de montajul corect al ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. In acest sens, vor fi prezentate mai multe expuneri pe marginea acestei teme (care urmeaza sa fie un subiect central al evenimentului, captand cu siguranta interesul auditoriului), dintre care se distinge prezentarea elaborata de cercetatorii reputatului institut german IFT Rosenheim (partener tehnic al conferintei).

Pe scurt, subiectul conceput de expertii din Germania se vor referi la: interfete de conexiune structurala - hidroizolarea elementelor montate de la pardoseala la plafon (o analiza facuta atat din perspectiva elementului de tamplarie, cat si din cea a materialelor utilizate pentru hidroizolare); aspecte legale despre documentarea corecta a operatiunilor de instalare in timpul executiei si receptiei; impactul urias al detaliilor minore - studiu de caz referitor la defectiuni intalnite in practica; reabilitarea ferestrelor antiefractie instalate in structurile de zidarie dotate cu sisteme performante de termoizolare (cu un studiu de impact realizat de expertii IFT Rosenheim); cerinte statice - dimensionarea corecta a sistemelor de montaj prevazute intre zidarie si rama ferestrelor (cum ar fi, de exemplu, asa-numitele precadre) etc. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!

PARTENERI INSTITUTIONALI

OAR
CIROM
AICPS
FPSC
ADUC
CNI
ARACO
RGBC
CTDS
PPTT
AHK
PSC
APIVMR
ROENEF
OER
OAER
ROMEPS
PRO-NZEB
AAECR
mfe
ECONET
BPIE
APMCR
UAUIM
UTCB
SIEAR
ASI
AIIR
AIVR
ARCA
PREFBETON
PROBCA
CSOC
FGS

ORGANIZATORI

Agenda
FEREASTRA
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@euroconferinte.ro
© Copyright 2007-2022 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.
Click aici pentru revocare consimțământ Cookie