Cele mai importante companii si asociatii/ institutii semnificative din sectorul de constructii/ instalatii si domeniile conexe vor fi recompensate, la data de 23 mai 2017, cu diplome de excelenta si Trofeul EURO-Constructii, in cadrul celei de-a patra editii de decernare a acestor distinctii. Ca de obicei, gala de premiere va avea loc in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti, reprezentand o parte integranta a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii - eveniment aflat la editia a sasea si organizat de publicatia Agenda Constructiilor, ale carui lucrari se deruleaza in paralel cu ale Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editia a noua).
Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din constructii/ instalatii. Distinctiile vor fi decernate in cadrul mai multor categorii, evaluarea firmelor premiate fiind efectuata de Agenda Constructiilor, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru constructii si instalatii.
Ca in fiecare an - si in mod traditional -, diplomele de excelenta si trofeele vor fi acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei specializate din Romania, in cadrul mai multor sectiuni, cum ar fi: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, respectiv Reliable Brands. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!

Parteneri institutionali:

Organizatori:
Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din RomaniaCIROM Ministerul Fondurilor Europene AVIR ECONET ANMAR ADUCSIEAR
ROGCB BPIE AAECAHK ARACO PPTT PSCARIC
OAR UAUIM AICPS ARISIAIIROUTCBCTDS