Un numar de 60 de companii si 10 organizatii institutionale din domeniile de constructii si instalatii au fost premiate cu diplome de excelenta si Trofeul EURO-Constructii in cadrul celei de-a IV-a editii de decernare a acestor distinctii. Gala a avut loc la data de 23 mai 2017, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti, fiind parte integranta a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii. Evenimentul, aflat la editia a VI-a, a fost organizat de publicatia Agenda Constructiilor, la manifestare participand peste 400 de invitati.
Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din constructii/ instalatii. Distinctiile au fost decernate in cadrul mai multor categorii, evaluarea firmelor premiate fiind efectuata de Agenda Constructiilor, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru constructii si instalatii.
Diplomele de excelenta si trofeele au fost acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei specializate din Romania.
Cu acest prilej, adresam inca o data felicitari firmelor care au primit distinctii si multumiri sponsorilor care au facut posibila derularea galei: APIVMR, Sisecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Klaes Romania, Veka Romania, New House Design Project, Meesenburg Romania, Reynaers Aluminium Romania, Roto Romania, Aluterm, Elmas, Siemens Building Technologies, Kingspan, Urban C&O si altii, respectiv BRD Groupe Société Générale si organizatia umanitara Habitat for Humanity Romania.
Conferintele au beneficiat de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate din industria constructiilor.
Pentru a vizualiza lista firmelor premiate, la fiecare categorie, click aici!

Parteneri institutionali:

Organizatori:
Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din RomaniaCIROM Ministerul Fondurilor Europene AVIR ECONET ANMAR ADUCSIEAR
ROGCB BPIE AAECAHK ARACO PPTT PSCARIC
OAR UAUIM AICPS ARISIAIIROUTCBCTDS